Despre noi

despre noi, service it, reparatii gsm, reparatii calculatoare, reparatii smartphone, service tablete

Altfel pentru ca echipamnetele respective sunt bunuri de consum, sunt facute sa se strice!Daca un echipament este in perioada de garantie, atunci este trimis la producator sau vanzator pentru a putea fi reparat!

Dar daca echipamentl respectiv a iesit din perioada de garantie? ll arunci, iti iei altul? Nu! Nimic mai simplu il aduci la doi pentru o diagnosticara gratuita si e reparatie de calitate.

Incercam sa ne asiguram ca cei mai buni tehnicieni vor repara aceste produse in cazul unor defectiuni.

In acelasi timp dorim sa va asiguram ca produsul dumneavoastra este reparat intr-un service profesional, cu echipamenete profesionale, intr-un timp cat mai scurt cu putinta, dar in acelasi timp la cea mai inalta calitate.

Majoritatea service-urilor sunt axate sa repare numai produse scumpe, Suntem siguri ca si produsele cu preturi mai mici au nevoie de atentie si merita sa fie reparate si nu aruncate. Astfel va stam la dispozitie cu compenete de schimb pentru o gama larga de produse low cost.

Service-ul nostru detine un laborator care corespunde celor mai exigente cerinte ale producatorilor, privind dotarea cu instrumente de reparatii si control cat si a normelor specifice de interventii pe placa de baza in conditii ESD. Detinem un sistem on-line de urmarire a proceselor de interventie, care permite optimizarea timpilor de reparatie astfel incat terminalele trec prin toate etapele de service intr-un timp foarte scurt si in acest fel noi reusim sa satisfacem pe deplin toti clientii nostri. Avem personal calificat si aparatura de ultima generatie pentru a putea realiza cele mai complicate reparatii hardware.

Resoftam (rescriem software) telefoane si tablete cu orice fel de problema software fara a fi afectata versiunea software originala.

In cazul in care este necesara schimbarea versiunii de software clientul va fi informat.

Datele salvate din telefon se face doar cu aprobarea scrisa a clientului.

Beneficii oferite:

  • Constatare gratuita
  • Va oferim sfaturi de la specialistii nostri pentru orice problema de IT
  • Remedierea / service-ul pentru un produs poate dura intre 1 si 10 zile lucratoare (in cazul in care piese nu se afla pe stoc)
  • Sunteti informat despre defectele telefonului in cauza si despre reparatiile aduse; la intrarea in service produse este prediagnosticat iar clientului ii este comunicat un cost estimativ; in caz ca pretul difera fata de pretul initial, clientul este informat, iar dupa primirea aprobarii acestuia se va face reparatia propriuzisa
  • Produsele reparate beneficiaza de garantie
BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates